Allround communicatiestage bij CBZ

Voor de stageperiode vanaf september 2023 tot februari 2024 (of in het voorjaar 2024) zijn wij op zoek naar een enthousiaste student om te leren én ons communicatieteam te versterken met creatieve plannen! Het communicatieteam bij Coöperatie Boer en Zorg (CBZ) bestaat uit 1 communicatieadviseur (22u) en 1 communicatiemedewerker (24u). Daarnaast is er een Manager interne organisatie op kantoor voor de begeleiding (28u). Alle drie hebben een achtergrond en opleiding in de communicatie (HBO/Universitair).

 

Over de stageopdracht
CBZ is een samenwerkingsverband van kleinschalige zorgondernemers in de provincies Utrecht, Gelderland, Overijssel en Flevoland. We zijn op zoek naar een student die het een uitdaging vindt om diverse communicatie-uitingen vorm te geven, maar de focus van de stage opdracht vanaf september zal liggen op:

 1. gebruikersonderzoek uitvoeren, verbeteringen benoemen en doorvoeren in ons online ledenportaal
 2. analyseren van behoeften en het samen opzetten van een sociaal intranet voor het bureau in Wageningen

Het is een must dat je handig bent met websiteontwikkeling en het leuk vindt om gebruikersonderzoek uit te voeren. Daarnaast draai je mee in het team en ontwikkel je content zoals nieuwsbriefartikelen, websitepagina’s in beeld en tekst (Canva, Gimp, InDesign etc.).

Het is een belangrijke pré als je zelf interesse hebt in de doelgroepen waar onze zorgondernemers mee werken (ouderen en/of mensen met een beperking en/of jeugd). 

Wij bieden je een dynamische leeromgeving:

 • Website gebruikersonderzoek uitvoeren
 • Analyseren en ontwerpen (website)
 • Allround communicatietaken uitvoeren

Je kan rekenen op een fijne stageplek:

 • Je krijgt een stagevergoeding van 25 euro bruto per gewerkte dag.
 • Je draait een werkweek van 32 uur in het communicatieteam.
 • Je kan werken op je eigen laptop.
 • Je bent creatief bezig in een team samen met andere creatievelingen.
 • Je komt terecht in een gezellig team dat graag elkaar opzoekt op kantoor maar het ook heerlijk vind om af en toe vanuit huis te werken.
 • Je werkt minimaal 75% van de werkdagen op kantoor in Wageningen.

Reageer nu!
Je stageperiode begint bij voorkeur in september 2023 en duurt 5 – 6 maanden, voor 32 uur per week. De exacte begin- en einddatum stellen we in overleg vast. Twijfel je of het past binnen jouw studie of heb je andere vragen? Neem gerust even contact op met Annelies Querner-Verkerk a.querner@boerenzorg.nl of telefoonnummer 06 25 57 83 36.