De coöperatie

 

werkt voor en door leden

 

 

 

is actief in Flevoland Utrecht Gelderland en Overijssel

 

 

 

 

heeft deskundige medewerkers

 

 

 

 

 

 

 

  

Leden

Bij de coöperatie zijn meer dan 150 zorgondernemers aangesloten. Zij verschillen qua karakter, het type zorg dat zij bieden en de deelnemersgroepen die zij bedienen. Zij hebben de volgende gemeenschappelijke waarden:

  • Samen sterk
  • Zorg op maat
  • Bijzondere zorg van hoge kwaliteit
  • Verrijking van het (zorg)landschap

De coöperatie kent verschillende lidmaatschapsvormen

Blauwe leden bieden (vrijwel) alleen zorg via de door de coöperatie afgesloten contracten met gemeenten en zorgkantoren. Gele leden bieden zorg via eigen contracten én zorg via coöperatie-contracten. Niet-declarerende leden zijn alleen lid van de vereniging én maken geen gebruik van de coöperatie-contracten. 

Tool Vind zorg

In onderstaande tool Vind zorg kunt u zien welke zorg leden van de coöperatie bieden bij u in de buurt. Let op: Hierin is alleen de zorg zichtbaar die via de contracten van de coöperatie wordt geboden! De coöperatie staat samen met deze leden in voor de kwaliteit van deze zorg. Een lijst van alle huidige leden van de coöperatie vindt u hier.

Leden die niet via de coöperatie zorg bieden, maar dit via pgb of eigen contracten doen vindt u niet terug in de tool 'Vind zorg'. Zij staan wel in bovenstaande ledenlijst.