.   
 .   

.

 

 

.

 

 


 

 

 

Cursusaanbod vanuit CBZ

 

Cursusaanbod vanuit CBZ

 

Het cursusaanbod van CBZ is per 1 juli 2023 verhuisd naar de Academie Landbouw en Zorg van de FLZ (Federatie Landbouw en Zorg). De Academie voor Landbouw en Zorg is ontwikkeld speciaal voor zorgprofessionals, zorgboeren en kleinschalige zorgnemers en hun medewerkers.

Het leerplatform van de FLZ biedt een breder aanbod van opleidingen en cursussen dan CBZ kan bieden. In de praktijk werden CBZ-cursussen regelmatig geannuleerd door te weinig aanmeldingen. De Academie voor Landbouw en Zorg heeft een veel groter bereik en het cursusaanbod is daardoor minder kwetsbaar. Het digitale platform is bovendien heel klantvriendelijk ingericht. Door aan te sluiten bij de Academie Landbouw en Zorg zetten we weer verdere stappen in de professionalisering van de kleinschalige zorgsector.

Leden van CBZ vinden meer informatie hierover op het ledenportaal onder de categorie 'cursussen'.

Aanbod Academie Landbouw en Zorg
De Academie Landbouw en Zorg vertaalt ontwikkelingen en kansen in de zorg naar beroepsgerichte opleidingen, cursussen en trainingen voor zorgprofessionals. Bekijk het aanbod op https://www.zorgboerenacademie.nl/alle-opleidingen/.